ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Η εταιρεία «Διάλογος» είναι πρωτοπόρος στην εφαρμογή του θεσμού της διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2016, από μία δυναμική ομάδα επτά διαπιστευμένων διαμεσολαβητών που μοιράζονται το ίδιο όραμα και σκοπεύουν στην παροχή υπηρεσιών διαμεσολάβησης υψηλού επιπέδου σε έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για τον σκοπό αυτό.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της, η «Διάλογος» προσφέρει την δυνατότητα στο θεσμό της Διαμεσολάβησης να βρίσκει την έκφρασή του και να λειτουργεί, όπως πραγματικά είναι προορισμένος. Να βοηθά, δηλαδή, στην πράξη, τους ιδιώτες, τους επαγγελματίες, τις εταιρείες να επιλύσουν τις διαφορές τους σε πολύ σύντομο χρόνο, ώστε να τους δίνεται η δυνατότητα να συνεχίζουν την πορεία και την δράση τους, μακριά από την φθορά και το οικονομικό κόστος της δικαστικής αντιδικίας.

Η ουδετερότητα του χώρου της «Διάλογος» συνάδει με την ουδετερότητα του διαμεσολαβητή και εξασφαλίζει το αναγκαίο για τη διαμεσολάβηση ιδιωτικό, άνετο και ασφαλές περιβάλλον.

Ο χώρος προορίζεται για την διεξαγωγή διαμεσολαβήσεων τόσο από τους διαμεσολαβητές της «Διάλογος», όσο και από άλλους διαμεσολαβητές, που δεν είναι μέλη της εταιρείας μας.

Μαζί με τη χρήση του χώρου παρέχονται και υπηρεσίες φιλοξενίας (εδέσματα, καφές, αναψυκτικά κ.λπ.) όπως και γραμματειακή υποστήριξη (τηλέφωνο, φαξ, wifi, skype, εκτύπωση κ.λπ.)

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» διαθέτει πλέον χώρο διεξαγωγής διαμεσολαβήσεων και στον Πειραιά.
Στον πεζόδρομο της οδού Κολοκοτρώνη, λιγότερο από 100 μέτρα από την στάση του μετρό «Δημοτικό Θέατρο» (έξοδος Π. Μπακογιάννη), δημιουργήσαμε με αγάπη και εξοπλίσαμε με φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια έναν καινούργιο χώρο, αποκλειστικά για την φιλοξενία εμπορικών και οικογενειακών διαμεσολαβήσεων. O χώρος του Πειραιά, όπως και της Αθήνας, διατίθεται και σε διαμεσολαβητές που δεν είναι μέλη της εταιρείας μας.

Κολοκοτρώνη 69 – Πειραιάς, 2ος όροφος, τηλ. 210 4227095


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/dialogosdiamesolavisi.gr/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


    ΟικογενειακήΕμπορικήΤραπεζικήΣχολικήΑλλη περίπτωση